søndag 6. september 2009

Et par skritt nærmere

Nå merker jeg for første gang at det faktisk nærmer seg avreise..

Jeg har nemlig bestilt flybillett. Når jeg leker stor og gjør ting på egenhånd blir det jo ikke alltid full klaff, så jeg glemte Kjevik-Oslo, men ellers har det løst seg riktig så greit. Å se 13.500 kr fly ut av kontoen er jo ikke festlig, men...
Jeg har også vært på bytur med mamma (smart trekk for å få litt sponsing på ting..), og kjøpt meg stor og god ryggsekk, silkepose, hodely
kt, vibrerende(!) vekkerklokke, antibac, god nakke-/reisepute, reiserøykvarsler, engelsk bibel og "innvendig rompetaske" til verdisaker.


Æææ.. Jeg begynner å få litt nerver. Jeg skal jo faktisk reise avgårde aleine..

TIL ANDRE SIDA AV JORDA!


ALEINE

Nja, heldigvis ikke helt aleine da :)

5 kommentarer:

 1. Steike, det kommer te å bli så sykt bra Maria!! Du kommer te å vokse masse sammen me Gud! Gleder meg så te å høre når du har kommet deg fram etterhvert!
  PS: Veldig bra at du starter tidlig me innsamling/handling av ting du trenger! ;) Det er et sjakktrekk som andre *kremt* meg skulle gjort!

  SvarSlett
 2. Hehe, jeg skulle kanskje hinta til deg om at det hadde vært lurt ja.. ;) Pakkinga di tar jo helt avgårde!

  SvarSlett
 3. Så GØY med blogg Maria!Kjekt å lese! Regner med at det var min himla kule referanse som gjorde at du kom inn :p Neida, de har gjort et smart trekk for teamet og miljøet med å ta deg med :) Gleder meg til fortsettelsen! (forresten, hva i hulinga e en reiserøykvarsler??)
  <3

  SvarSlett
 4. Hehe, men det var nok toppen av kransekaka med den referansen;)
  Jo det skal jeg fortelle deg! -Har det aldri slått deg at når du reiser er det ikke alltid de har brukt penger på å investere i røykvarsler? KJIPT hvis du er der når noe skjer da, liksom! SÅ siden dette er et totalt must var jeg så heldig at mamma ville kjøpe en reiserøykvarsler som jeg kunne få lov til å låne til å ha med meg. JOHO! ;)

  SvarSlett
 5. Gratulerer med å ha komt inn og i gang!
  Jeg gleder meg på dine vegne jeg ;) Vi har en her som har komt til Norge for DTS fra Australia faktisk. Vittig, hehe...

  Good luck videre!
  Glad i deg <3

  SvarSlett