søndag 22. august 2010

Hey and ho!

Nå var det ALTFOR lenge siden jeg har skrevet her. Det som har plaget meg litt er at jeg aldri fikk skrevet noen avslutning på året og turen. Ble liksom bare brå stopp når beina var på norsk jord.. Men jeg kan jo ihvertfall skrive noen linjer nå.

Norsk jord var DEILIG. Familie, venner, og mat er jo det som alltid nevnes. Og ja, det er med god grunn. For det føles heeerlig å komme hjem til kjære og kjært. Grovbrød. GROVbørd. Jeg er g-r-uuu-somt lei av loff etter å ha vært overseas. Syltetøy (ikke bare geleaktig-sirup-sukker-jordbær smak..). Vafler. Blåbærpai. Fisk, JA fisk.







Men så var det dette med at kanskje ikke maten alltid skal være det man trekker fram. Det må jo være litt mer enn dét man savner. Joda! Båtlivet. Softis (oops, men det teller vel ikke helt som mat? ;) på brygga. Råneturer med gjengen. Kveldsbad i mørke innlandsvann. Gode, åndelige samlinger hos Anna. Søstre. Mamma. Pappa. Kanoturer. Sommer. Hytta på Langenes. Romantiske/åndelige/familie bøker som jeg ler og griner av om hverandre. De røde stolene i stua. Oppvaskmaskin. Dyne (og temperatur til det). Kjøre bil. Sykle.













En HVERDAG.

Var det noe jeg nøt til det fulle når jeg kom hjem, var det å få en hverdag igjen. Vet ikke akkurat om det går an å miste en hverdag, men dere skjønner forhåpentligvis hva jeg mener. Vanlige ting; sove, spise, jobb, lese, fritid, trene, gjøre det man vil. Det hadde jeg ikke hatt på 7 måneder, så det var etterlengtet. Sommeren har flydd avgårde med alle disse tingene, og det har vært topp. Det føles jo som vanlig at høsten kommer litt for fort. Men nå er jeg klar for at noe nytt skal skje. Og det skal det.

Neste helg er vi MANGE venner i Oslo, noe som betyr kjempekoselige reunioner (2-3 uker er jo en stund...). Det blir mange gode folk å være med :) Etter det går turen videre til Hamar, nærmere bestemt Ottestad og Grimerud Gård for Martha og meg. 1. september begynner Restore 24/7, som vi skal være en del av. Det blir lovsang og forbønn hele døgnet, med vekt på å prise Gud og bønn for Norge. Vi vet ikke helt hvordan det blir seende ut enda, så det blir spennende å komme i gang. Dette skal etter planen vare i to år, og etter planen blir jeg med som frivillig i UIO og dette disse to årene. Det blir spennende å se mer av hva Gud har for oss personlig og landet vårt!

Martha & Maria i Stavern på Go Fest 10 med Ungdom i Oppdrag


En ting med å være hjemme: Jeg savner folka på dts'en så innmari mye. Særlig nå de siste dagene. Venner spredt over hele jorda er både godt og småkjipt.. :)

Jeg er ikke helt sikker på hvordan det blir med blogging fremover. Det får vi ta på sikt. Rett og slett.

Nå skal jeg nyte de siste dagene hjemme! Og prøve å komme i gang med pakking litt før kvelden før.. Over og ut!

1 kommentar:

  1. Jeg likte detta innlegget Maria! Godt med en oppdatering, selvom jeg er midt oppi det med deg! Haha.. Likte at du nevnte bøkene, som for alle andre som ikkje har lest de er HEILT KANONE!!

    Du er herlig, Gud er topp!
    :)

    - Martha, --> Martha&Maria!

    SvarSlett