mandag 10. januar 2011

THAILAND

Nå gikk plutselig hyppighetsstatistikken på innlegg voldsomt opp, for her kommer det et til i farta. Jeg har nemlig GOD-nyheter å fortelle!

Grimerud har "adoptert" Shan-folket i Thailand, Burma og Kina, og med det satt et fokus på å nå ut til dem. Grimerud har flere utsendinger som jobber i dette området. Vanligvis reiser et DTS team på outreach dit ca en gang i året, men i år reiser de kun i Europa.
Kort fortalt:
Martha og jeg ble gira, men trodde ikke vi kunne dra pga tjenesten vi er i. MEN dette er nettopp noe av det vi ønsker som et bønnehus; sende ut, påvirke, ha med noe hjem igjen (ikke nødvendigvis i fysisk forstand!), forsette å gjøre en forskjell gjennom bønn hjemme.
Da prat om turen kom opp igjen rett før jul, ble vi igjen gira. Dette er en outreach alle stab fikk tilbud om å være med på, men det endte opp med at det bare er Martha og jeg som kan/vil. Vi skulle egentlig reise med noen på misjonskontoret, men av ulike grunner blir vi nok reisende aleine.

WOW!!! Dette er spennende altså. THAILAND OUTREACH. Jeg er så klar, det er så riktig. Gud er god! Vi med så "reisehjerter" får være med å gjøre det, og samtidig være med fullt i bønnehus i Norge. Det er en ny og spennende kombinasjon for meg ihvertfall :)

Vi er borte 26. januar til 16. februar. Så nå er det bare å komme i gang med å ordne det praktiske, det er jo plutselig mye mer enn man skulle tro...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar