torsdag 22. april 2010

Utsatt hjemreise!

Ja altsaa, da har det seg saann at Maria reiser hjem 14. mai. Jepp.
Jeg er baade gira, men akkurat naa littegranne rar foelelse, for jeg fant ut at flyet mitt hadde gaatt. Men jeg ombooket i dag morges. For hadde det ikke gaatt, saa hadde det nok innen fredag blitt fullt til slutten av mai. Og jeg ville ikke risikere 17.... mai og Martines konfirmasjon++. MEN viktigst av alt, jeg tror dette er det Gud hadde for meg naa, og ville gi meg en sjanse til aa gripe noe virkelig bra. De skal ha lovsang/boenn 24/7 her den neste uka og det tror jeg kan bli sykt bra. Jeg skal nok jobbe som mission builder, der man bor og spiser billig, og jobber for basen til gjengjeld.

Ei paa lovsangsskolen (Marie) er fra Oestfold, og jeg skal bo paa
hennes rom. Saa jeg foeler Gud virkelig har lagt ting til rette for
meg! Jeg har faatt et bilde foer paa dts'en fra en leder, om at Gud har
et stort bord med masse godt foran meg, og jeg kan begynne aa velge av
alt det bra han har for meg framover. Aa avgjoere om neste aar var en
saann god ting jeg plukket opp fra bordet foelte lederen. Og i kveld i
Hillsong sa Gud at dette var en annen og uventet ting jeg fikk mulighet
til aa gripe. Jeg foeler jeg gjorde det rette med aa gaa etter det gud
sier, uten aa vite om jeg faktisk trengte aa bli. Jeg tror han er gira, og det proever jeg aa vaere ogsaa. Saa jeg staar klar til de 3 ukene vi skal ha her sammen :)

De andre to jentene reiser paa loerdag morgen. Det blir rart uten de, men jeg tror at det blir en god tid med nye mennesker, tjene basen/Gud, og viktigst av alt; mellom meg og Gud. Blir forhaapentligvis bra! Basen jeg er paa er Island Breeze YWAM Sydney. Dere kan jo soeke det opp hvis dere vil :)

Det er kjipt aa ikke komme hjem til dere naa, men det er en engangsmulighet som jeg tror er en gave, og den velger jeg aa gripe. Og saa kommer jeg jo hjem om 3 uker. Det gaar fort (forhaapentligvis).

4 kommentarer:

  1. aah... så trist, men så gøy for deg! Vi var så klare for å få deg hjem nå! Utnytt tiden godt. Hjemmesykepleien venter på tilbakemelding om du vil ha sommerjobb, du må si ifra før 1. Mai. Tror du kunne jobbet nå med en gang... Kan du nåes på mobilen?
    God klem fra mamma og Martine :)

    SvarSlett
  2. Jeg tror det blir bra ja, haaper det. Litt oekonomisk kjipt, for det er ikke billig her, og jeg mister jo jobb hjemme ja, men det er jo ikke penger som teller alltid.. Tror Gud jobber litt i meg der..
    Kan dere svare ja paa jobben eller maa jeg gjoere det selv? Jeg kan naes paa mob stort sett ja, men det er dyrt. Jeg vil forresten gjerne jobbe fra etter 19. mai hvis du snakker med de.
    Kan du svare paa mailen ogsaa etter hvert, saerlig med tanke paa hjemreise. Jeg er stuck i Oslo, saa det hadde vaert FANTASTISK aa bli henta der!
    Gleder meg saa til aa se dere. Akkurat naa er det trist aa ikke reise hjem, men jeg kommer jo snart. Og med masse mer opplevelser vil jeg tro! Stor klem til godjentene(damene) mine.

    SvarSlett
  3. Hei. Jeg har svart på jobben din, og sa du var ledig fra 19 mai. Håper virkelig ikke du må jobbe når vi har gjester til Martines konf...Kanskje du kunne sagt fra, el ??
    Er dagene dine spennende??
    Skulle gjerne vært der. Godt ikke pappa kom å hentet deg...
    Klem fra mamma.

    SvarSlett
  4. Konge, tusen takk! Den foerste maaneden tror jeg ikke at jeg faar et oppsett, for sommerturnusen begynner i midten av juni vanligvis. Saa jeg tror og haaper at jeg kan velge selv naar jeg vil jobbe av det som er ledig, saann det var i hoest. Saa da kan jeg jo koordinere det selv:)
    Dagene mine er bra! Lisa og Sandra dro i dag morges, og det er rart. Men det er bra folk her, saa jeg tror det kan bli noen bra uker. Jeg har trent, lagd middag og stoevsugd noen rom i dag. Det er bare frivillig arbeid, men det er godt og hjelpe, og greit aa vaere opptatt med noe.
    Naa begynner ei uke der det alltid er noen paa basen i lovprisning,boenn o.l. Jeg tror det blir ei bra uke, haaper det! Hvordan er konf.forberedelsene?
    Stor klem!

    SvarSlett