fredag 30. oktober 2009

Da var enda en dag gått, og jeg, Carlos, Lisa og Sandra avslutter den med å sitte på pc'ene våre i stua. Resten har lagt seg. Jeg sitter og ser på en gecco på utsida av et av de mange vinduene som dekker halve stueveggen. En lokal venn har vært her og bekreftet at vi bor i en regnskog. Det er jo litt kult da! Og vi blir faktisk lokale her i Airlie, for de som er her over 3 mnd regnes nesten som lokale (pga at de fleste her er turister og backpackere som kommer og går). Det er jo i hvert fall kult!!

Idag hadde jeg en liten periode der det bare ble så utrolig mye som surrer rundt i hodet. Så mange ting fra undervisning som man bør skrive ned og grunne over, og skrive noen email, oppdatere blogg, lese bok og koble av. Ærh, det er mye! Men nå er det bedre! Må bare ta litt av ganga. Denne uka har vi hatt om å høre Guds stemme, bønn og forbønn. Veldig bra emner. Neste uke blir også veldig bra tror jeg! Det handler om Guds farshjerte. Det blir bra! Vi møtte han som skal tale i dag, han kom med fly fra Tyrkia for to dager siden og er opprinnelig fra Nederland. Alle har kommentert litt på navnet hans før han kom, ikke så rart når det er Eggbert! (det sies i hvert fall sånn). Stemninga her er god og avslappa. Jeg er litt spent på hva vi gjør i helga, det er opp til oss. Det har vært en del dager med regn faktisk, som ikke er så vanlig nå. Men blir det fint håper og tror jeg at vi jentene tar en dag ved lagunen downtown.

Nå sitter jeg faktisk og drikker min første kopp te på mange år. En blanding av å være lei av å være den eneste som ikke drikker kaffe eller te, og fordi at på outreach kommer vi sikkert til å få masse te. Så da er det en fordel å klare det. Og det er faktisk ikke så galt!

Jeg prøvde å laste opp bilder, men nettet brøt etter sikkert 15 minutter, så jeg gidder ikke prøve på nytt. Skal få det til en anna gang. :)
Natta!

2 kommentarer: