lørdag 31. oktober 2009

Info og bilder

Da har jeg endelig fått opp noen flere bilder. De er fra basen/ huset vi bor i. Det er soverommet til oss jentene, stua med kjøkkenavdeling og regnskogen utafor, badet og huset fra baksida (vårt rom nærmest helt til venstre).
Det er veldig flott her!

For interesserte har jeg kontaktinfo:
Maria B. Osnes C/O
YWAM Whitsunday
P.O. Box 5041 Airlie Beach,
QLD 4802
Australia

Telefonnummer til basen er 61 7 4948 3007 (OBS det gamle var feil, dette er oppdatert). Når jeg er i mer sentrale strøk, dvs alle andre steder enn på basen har jeg min egen mobil som jeg kan motta meldinger og sånn på. Samme nr som vanlig. :)

Noe i posten er selvfølgelig VELDIG stas!!2 kommentarer:

 1. Ååh, det ser nydelig ut.Det eneste som ikke ser så veldig innbydende ut er senga.. Ligger du i overkøye i 3 mnd?? Du nevnte at det kanskje var kaldt der du skal på outreach? Vet du noe mer?Kan jo være Kina, kanskje? Du har jo ingen varme klær med deg.. Vi får sende, el du får kjøpe.. Det var vel ikke så vanskelig valg?
  Nå i kveld kjenner jeg at jeg savner deg veldig, Maria. Gleder meg til å høre nytt fra deg. Men husk å først og fremst ta vare på deg selv,og det du er kommet der for, før du føler at du må skrive på blogg og facebokk og ...osv.
  Masse klemmer fra mamma <3

  SvarSlett
 2. Det var gode tips der på slutten, det er helt sant. Jeg ligger heldigvis i underkøya (!!), den nærmest vinduet. Audrey ligger over meg og Sandra ved siden av. Den nærmeste er til Deborah, foreløpig brukes den som ekstra sitteplass og klesskap. Sengene er litt harde, når jeg ligger på sida kjenner jeg ofte underlage trykke litt mot. Men sover godt så det går bra. Og de ble bygd av Jeremy og Joel rett før vi kom, så de har gjort en kjempejobb!
  Det er kaldt der vi skal, men sannsynligvis kan vi ikke være der i 2 mnd, men vi blir nok i det samme litt kalde området. Jeg kan ikke si noe offisielt, pga trygghet for misjonerene som jobber der, men til familie. Så dere får høre det neste gang vi prater sammen. :) Dere kan kanskje sende meg ullundertrøya og stilongsen? Tenkte litt på det i går... Det er jo ikke akkurat veldig mye vintertøy på markedet her. Men håper vi finner ut av det. Noen av de andre har tatt med litt vintertøy fra før.

  Savner deg! <3

  SvarSlett