tirsdag 3. november 2009

Lokal outreach og film

I dag har vi vært på lokal outreach nede i Airlie. Det gikk i dag ut på å spille volleyball og invitere folk til å være med. Så kunne det gå videre til å prate om skolen vi går på, eller sitte ned og prate om Gud og alt. Det ble mest det førstnevnte i dag + masse moro og totalt var vi folk fra Norge, USA, Australia, New Zealand, Tyskland, Nederland og Colombia. Herlig! Så enkle folk å få med og å ha det gøy sammen med! Jeg skulle ha tatt med kamera for det hadde blitt et fantastisk bilde!!! Vi hadde glemt stengene til volleyballnettet, så vi fant to palmer det passet perfekt mellom. Med tatoveringsjappa bak ryggen så man volleyballnett mellom palmer, mange herlige folk spille, og masse palmer, gress, sand og Korallsjøen i bakgrunnen. FANTASTISK! Når vi hadde spilt lenge, 3 sett, forsvant vi hvert til vårt og vi tok en tur til lagunen.


Her er en film fra den første dagen vi var ved lagunen. Et herlig sted!


15 kommentarer:

 1. Jeg satt på bussen fra Oslo og leste blogg og så film fra Australia - ikke dårlig! Men klarte ikke å legge inn kommentar via mobilen...

  Ser ut som om dere har det flott; både menneskene og omgivelsene. Kos deg skikkelig. Og så det spørs om ikke jeg må komme ned og hente deg i april;-)

  Jeg gikk glipp av telefonen i dag, vi får snakkes en annen dag.

  SvarSlett
 2. Jeg skal klare å kose meg her, for ja, det er et kjempeflott sted!

  Jeg begynner å lure på om du faktisk mener noe bak å hente meg ;) Men ikke det at det hadde gjort meg noe å ha selskap på reise på 2 døgn! Og det er et flott land å oppleve!! Gleder meg til å reise litt rundt også. Du får begynne å spare ;)

  Vi snakkes ja, nå har dere jo riktig telefonnummer, så det er bare å slå på tråden.

  :)

  SvarSlett
 3. Utrolig morro å se på film fra deg der nede! Du er herlig! :)

  SvarSlett
 4. Sykt gøy å se på film av deg =) ser ut som om du koser deg masse, men må innrømme at mi savner deg veldig på torsdagsklubben altså.
  du e god! =D

  SvarSlett
 5. Jeg koser meg her ja :) Tenkte det er gøy med litt "live bilder". Men tok ca en time å laste opp på dette nettet, så hvor mange det blir får vi se på :P
  Dere er herlige!! Hils torsdagsklubben i kveld!

  SvarSlett
 6. Hei skatt.
  Så koselig å se deg live igjen:) OG SÅ GODT Å FÅ PRATA SKIKKELIG MED DEG.vI SIER IKKE TIL PAPS HVOR LENGE VI PRATA.. MERK: DU PRATA:) oj, NÅ SKJEDDE DET VISST NOE NED BOKSTAVENE HER.. jEG HAR IKKE PEILING PÅ Å FÅ ORDNA DET:)..
  kJEMPE GLAD I DEG, mARIA. GOD KLEM FRA MAMMA.

  SvarSlett
 7. He he. Det var litt flaut med de bokstavene,der røpte jeg mine data-ferdigheter..
  I morgen drar vi opp på hytta, der er det snø:) Akkurat det er vel en litt fremmed tanke for deg?
  Klem fra mamma.

  SvarSlett
 8. Heihei, det var ikke bare jeg som prata! Og dessuten så spurte jo dere i hutt og vær ;) Men det var koselig å prate med dere!
  Jeg måtte sitte her og le av dine dataferdigheter, de holder seg virkelig på samme nivå ;) hehe..
  Snø.. Nei det er ikke akkurat så veldig mye av det her. Vi har prata litt om det som en "eksotisk" ting, og Joel har aldri sett snø! Hørte det snør hjemme også. Det er jo SPRØTT! KOOOOS dere i kulda!!

  SvarSlett
 9. ...Hutt og vær?? Hytt og vær, takk! Den der må
  være veldig lokal Grimstad,frøken :)
  Ps! Sjekk melding på mobilen. Glad i deg!!!!

  SvarSlett
 10. Hei Maria! kult å se film av deg. gleder meg til å prate med deg på telefon i Morgen. håper denne kommentaren kommer inn. jeg har prøvd en del ganger nå, uten å lykkes.

  SvarSlett
 11. kult. det funka jo. kommer sikkert flere kommentarer etterhvert nå:) hehe

  SvarSlett
 12. Himla amerikansk du er blitt!!! Trodde det var mer kult å snakke afrikansk-engelsk, sånn som meg ;)

  SvarSlett
 13. Gleder meg til det, Henrik!

  Blitt amerikansk? Jeg har egentlig vært det hele tida. Men det blir vel ikke akkurat mindre her nei, flest amerikanere rundt meg av engelskspråklige. Og det er flott! Afrikansk eller britisk innvirkning skal jeg ikke ha! Bare litt kule australske slengord ;) Hehe.. Men de er foreløpig veldig vanskelig å uttale riktig. G'day mate!

  SvarSlett
 14. Javel der... Gøy med film...
  Håper du koser deg masse..
  Hilsen
  Onkel Ole A, Beate, Jakob og Charlotte

  SvarSlett
 15. Javel der! Gøy å ha dere her også! Jeg koser meg :) Mye å fordøye og oppleve sammen og aleine, men det er flott! Sikker på at jeg er midt i mitt livs eventyr.

  SvarSlett