tirsdag 17. november 2009

Busy busy, fun fun

En herlig helg er over og en hektisk uke har begynt.
På søndag var vi en tur ved lagunen, og jeg, Benellen og Lisa tok turen til Joel etter på. Dvs til Joels søster Anna, og deres venninne og "samboer" Sarah fra Sør-Afrika (så britisk og "proper" at det er sjarmerende!). Vi så en film - herlig avkobling!! På kvelden var det ungdomsgudstjeneste på VMR (lokalet ved sjøen som vi leier for undervisning denne uka).

Lørdag kveld kom 31 stk fra Brisbane Beach to Bush DTS. 19 av de skulle bo her, men i går kveld ble akkurat den saken litt bananas. Naboen klaget rett til eiendomsfirma (eller noe sånn) over at det var så mye trafikk forbi (ho bor i en slags garasje i bunnen av vår bratte oppkjørsel). Så selvom de har fått lov til å ha team her av eiendomsfirmaet var det plutselig ikke greit lengre. Så de pakket og dro til ei kirke i full fart.

I kveld skal vi ha kveldsundervisning i tillegg, siden det ikke blir undervisning på fredag. Litt tøft etter en allerede lang dag, men emnet (Den Hellige Ånd) og Jeremy (base lederen) er inspirerende, så det går vel greit. Undervisninga er på VMR, og det ligger nydelig ved sjøkanten. Solnedgangen der er helt fantastisk. Når man sitter i undervisninga glir øynene stadig videre bakover på grønt hav, skilpadder som stikker hodet opp, flate fisk som hopper (jeg husker ikke hva de heter, men de ser ut som flyvende tepper). Det er FLOTT!

---

Jeg fikk ikke publisert dette før etter kvelden var over, men FOR EN KVELD!! Jeg får skrive om den seinere (når jeg får tid i disse to travle ukene).
Vår første shoppingtur i Airlies eneste handlegate. Mange rare solbriller gir mye moro! (Audrey, meg og Joel)I klasserommet på VMR. Det er blitsen som bleiker altså! :P (Audrey, Joel, Deborah og meg).The VMR (Volunteer Marine Rescue) når det er solnedgang. Nydelig sted!!Til Amandas 24,5 års dag fikk ho i posten en bok som forloveden Travis har lagd. På hver side er det bilde(r) og litt tekst som gjennom hele boka blir til et dikt han har laget. Så dette er til inspirasjon til alle dere som lurer på hvordan dere skal imponere noen! Og for å få hele huset til å sukke et "åååå".Det blir litt som skal tørkes etter klesvask. Welcome to the jungle!

3 kommentarer:

 1. Så spennende. Gleder meg å høre mer om KVELDEN.

  Ellers ønsker jeg deg bare lykke til med forberedelsene til 24/1, Henrik!!
  (Med en slik presang til 24,5 - hva må en da ikke finne på til 20-jubileum;-)

  SvarSlett
 2. jaja. her stilles det krav skjønner jeg. det kan jo bli ei grei utfordring det der. hehe. og jeg som er sååå kreativ...
  deilig med undervisning på en så nydelig plass, det er vel nesten på høyde med utsikten på borgen det der.

  SvarSlett
 3. Hehe, ikke glem de store far-datter presangene nå, pappa ;)
  Men flaks for dere så stiller ikke jeg store krav!

  Det er en heerlig plass og utsikten er like fantastisk, på en anna måte. For her er man i vannkanten og speider utover. Men det skal en del til før jeg kan si at man slår Borgen! ;)

  SvarSlett