fredag 6. november 2009

Flott kveld og nye folk

I dag kom det 9 stk til basen vår, de skal være her i ei uke. De er fra Reef to Outback DTS fra Townsville (større by litt lengre nord) og er midt i outreachen sin. Artige folk! Og litt gøy å få litt mer blanding av kjønn her;) Så nå sitter jeg her ved kjøkkenbordet og skriver, mens Audrey og en som heter Jessie spiller gitar og Carlos, Aaron (deres outreachleder) og en gutt til sitter i sofaene rundt. God stemning!

I kveld har vært en FLOTT kveld! Vi har vært nede i parken ved stranda i Airlie og kost oss. Vi spilte to sett med volleyball, med et par avbrytelser når ballen satt seg fast mellom palmegreinene høyr oppe i palmen som var en av stengene til nettet. Vi spilte til det nesten ble vanskelig å se ballen, trestammene var opplyst av lys (gule, blå eller blinkende), stekte pølser på grillplassen og bare koste oss. Det var en magisk stemning over stedet! Jeg, Audrey og Joel var mye sammen da og hadde gode prater og bare moro. Utrolig deilig å henge sammen litt mer enn i sofaene her eller i 15 min pause fra klasserom. Så i kveld fikk jeg en god følelse over å være her, og hvor heldig jeg er som faktisk er på et så fantastisk sted! OG får komme så tett på utrolig flotte folk.

I dag var siste dag med undervisning om Guds farshjerte. Egburt fra Nederland har vært en inspirerende lærer. Vi har fått så mye ny input at det er vanskelig å bearbeide det før det er nye ting du skal ta til deg. Så hodet og hjertet er på litt forskjellige steder inni mellom. Relativt ofte egentlig. I small group i dag (jeg er med Sandra og Audrey, og med Amanda (min one-to-one) og Elea) spurte Amanda oss om hva som er vårt ønske nå å se av/oppleve med Gud. Det jeg vil oppleve er å ha en samtale med Gud. Jeg hører hans stemme inni mellom, men det er mer som tanker som jeg nesten kan bli i tvil om er meg eller han. Derfor ville det vært så utrolig kult å bare vite at dette er Gud fordi han svarer med noe jeg ikke hadde forutsett, og jeg kan svare han, og han meg, osv. Dere skjønner bildet. Når jeg hører Benellen si at "Jesus ler mye av meg", eller noen sier hva de og Gud pratet om i dag får jeg følelsen av at SÅNN vil jeg også oppleve med Gud! WOW!

GOD NYHET: Deborah har fått visumet sitt!!! SÅ ho kommer hit i løpet av noen dager. Det blir utrolig rart, utfordrende og gøy :)
Legger ved et bilde som vi tok av resten av oss studentene, og sendte til ho.



2 kommentarer:

  1. Ååå, dere har hatt om Guds farshjerte. Var ikkje det en bra undervisningsuke? :D
    Utrolig morro å lese asså, du er så flink te å oppdatere og skrive! Morro, morro! :D

    SvarSlett
  2. Jo det var veldig bra! Så mye om hvordan Gud er, hans verdier, hvordan han ser på oss, osv. Veldig inspirerende, og en god taler!

    Det er supergøy at du gidder å henge så mye på bloggen min og skrive kommentarer, Martha!! Love it! :)

    SvarSlett