mandag 14. desember 2009

Da var det på høy tide med et nytt innlegg!! De to siste ukene har gått veldig fort og mye har skjedd, men mest på undervisningsplanet. Vi har hatt Alan og Sharon DeBoer her og undervist om indre helbredelse og åndelig krigføring. Det har vært veldig spennende! Det har i stor grad dreid seg om å oppdage, se og bryte bånd med alle de onde kreftene som stadig jobber med oss i vår hverdag. Litt vanskelig siden det ikke er noe du kan ta og føle på, men så er jo heller ikke største delen av troa det heller. ;)
Så disse to ukene har flydd unna.. I dag begynte vi med nytt tema og ny taler fra byron Bay (surfeparadiset). Ukas tema er misjon. Det kan blir gøy med totalt skifte i undervisninga, og å lære mer historie fra verden og Bibelen som er viktig når man misjonerer.

Jeg har prøvd et par ganger å legge ut film igjen, men det tar så lang tid og nettet er til tider ustabilt, så det har ikke gått foreløpig.
Men jeg har her filmet siste delen av innkjørselen vår. Det har vært ønsker om litt fra omgivelsene for å få et inntrykk av hva jeg omgir meg med daglig - og det er jo gøy å vise også! Så dere kan prøve å forestille dere: tar av fra hovedveien fra Airlie Beach (ca 10 min) til venstre inn Orchid Road. Følger den veien innover i ca 1 km. Underveis er det stadig innkjørsler - en per hus og de fleste av husene ligger et lite stykke fra veien. Etter ca 1 km tar vi til høyre inn 122 Orchid Road. Kjører ca 100 meter inn en grusvei med høye trær på alle kanter. Ender i en BRATT bakke opp til huset vårt. Så i svingen før naboen og den bratte bakken står jeg og filmer. (Jeg tok en film helt fra begynnelsen av innkjørselen vår, men jeg tror den ble litt lang.. Jeg vet jeg er underholdende å høre på mens jeg småprater innover, men jeg sparer den for dere til jeg kommer hjem;)

Jeg prøvde å laste opp filmen, og jeg tror den var ferdig akkurat da nettet røyk og jeg var lur nok til å trykke publiser. Så den opplastningen på en time var bortkastet.. Jeg prøver igjen, men foreløpig legger jeg ved dette kartet. Så kan dere andre kartentusiaster få en anelse på hvor jeg bor i dette flotte området.


Vis større kart

5 kommentarer:

 1. hehe. jeg håper du klarer å laste den opp, tror det er litt letter å få et inntrykk da. hehe. blir jo konge å ha om misjon. og en ting til. du må jo bare ta å dykke Maria. virker jo utrolig gøy. det var gøye å lese innlegg igjen. du er flink med bloggen din, det må nevnes!!!!

  SvarSlett
 2. jeg datt visst av ved hovedveien, en komplisert vei tilder du bor maria. får håpe du greier å få til en film (eller to). det er fryktelig irriterende med et av-og-på nett, håper det blir bedre etterhvert.
  du tar vel dykkelappen i samme slengen når du skal dykke? (du bare må komme deg under vann:D)

  SvarSlett
 3. Åh, jeg gir nesten opp med film altså.. Prøvde to ganger å laste opp, hver gang tok det en time og brøyt akkurat når jeg straks kunne publisere. Happy afternoon det ja.. ;) Men jeg skal se hva jeg får til.
  Dykkerlappen blir det nok ikke noe av, jeg tror den går på flere dager, og jeg skal bare en dag. Og uansett så er ikke det noe jeg tror jeg gidder å bruke penger på :P Vet ikke hvor mange ganger jeg hadde benyttet meg av den..

  SvarSlett
 4. Nå har jeg sittet og studert kartet og sammenlignet det med kortet vi fikk i dag. Tusen takk forresten!

  Men jeg har irritert meg over at kort og kart stemmer så lite overens. Endelig fant jeg ut at bildet på kortet må være tatt med en kraftig vidvinkel. Skal studere nærmere på Google earth en dag jeg har god tid.

  Så gleder jeg meg til video'n ;-)

  SvarSlett
 5. Jo vær så god! Fikk endelig somla meg til å sende det.. :P Og nå ble jeg minnet på hvor min kartentusiasme kommer fra. Godt! Bildet på kortet er litt gammelt også, mer utbygd i vannkanten - havn til høyre og byggeanlegg helt til venstre. Men ellers er det ca likt. Husk at det er tatt fra motsatt vinkel enn kartet her da ;) Vi får drømme om vidoen, får se når jeg orker å prøve igjen.
  PS; jeg sitter og går nuts av mattenuts (hehe, den var litt god!).

  SvarSlett