mandag 14. desember 2009

Busy Sunday

I går var en søndag med fullt program, men samtidig en avslappende dag.
Den begynte med gudstjeneste i kirka. Etter kirka gikk Lisa, Sandra og jeg rundt i byen og kikka på journaler, litt klær, innom Mc Donalds og fikk priser på dagstur til revet. Vi har lyst til å ut til Great Barrier Reef til helga! Det blir en utrolig opplevelse, og tenker til og med på å dykke..!! Skummelt, men trolig helt fantastisk.

Etter et par timer ved lagunen ble vi plukket opp av Anna (Joels søster) og Will (kamerat av Joel og bunten). Vi møtte Audrey og Joel på ei strand som var i ei rimelig øde bukt. Flott å føle seg litt utenfor turistområder og i vill natur. Joel hadde med seg cross-sykkelen sin, og også noen andre kom og kjørte både det og firehjulinger. Moro, men veldig støvete!! Jeg og Will prøvde desperat å få ned noen kokosnøtter fra palmene, uten hell.

Et par timer seinere (kl 17) kjørte bilen vår (Annas) på guidet tur til Shute Harbor æ ei flott havn enda lengre sør for Airlie. Der hadde vi også en fantastisk utsikt til mange av the Whitsundays Islands.

Da vi kom hjem ble jeg ringt etter som barnevakt for ungene til Jeremy og Elea. Jeg og Lisa var der fra 19 til 22. Det er egentlig veldig deilig å komme seg til et vanlig hjem. Etter mat, leking, tannpuss og nattasanger (jeg på norsk:), ble det en romantisk komedie på Lisa og meg. Alltid en slager!


Jeg og Sandra på stranda. Når tidevannet kom opp etter hvert ble det en mye finere bakgrunn! Legg merke til cruiseskipet (ser at det ble veldig lite, men det er litt til høyre for Sandras øre) - de er stadig å skue utenfor Airlie Beach


Etter alt støvet vi endte opp med å sitte i, ble dusjen deilig når vi kom hjem. (dette var våre kjære "naboer")


Joel er fornøyd!


Anna og Audrey


Båter utenfor Shute Harbor

6 kommentarer:

 1. det ser helt idyllisk ut.. deilig med en avkobling..
  vet du hvordan det blir på julaften?

  SvarSlett
 2. Det er herlig ja :)

  På julaften skal vi til baselederne og spise middag. Vi kjøper alle en gave hver og har en pakkelek (White elephant), der vi ender opp med en gave på hver etter mye moro. Første juledag er jo den store dagen her, men pga ulike kulturer feirer vi litt begge :) Første juledag er vi invitert på julelunsj til pastoren og kona fra menigheten. Så det blir koselig! Dette er det jeg vet, ellers blir det mye kos, god stemning og forhåpentligvis litt julebakst etter hvert. Når reiser du sørover?

  SvarSlett
 3. Her ligger det an til å bli hvit jul i år! Værmeldingen til i morgen er -5 grader, snø og 15 m/s i vind. Surt og kaldt med andre ord!

  Som jeg nevnte i en annen kommentar, har jeg studert kart. Ser at det er noe som heter Daydream island; der høres det fint ut ;-)

  SvarSlett
 4. Daydream Island er faktisk veldig nærme, man kan ta en ferge ut på dagstur. Tror det er flott, men ikke av de aller flotteste stedene. Reiser til Great Barrier Reef på lørdag. Tror ikke akkurat det er så mye som slår det her! :P

  Åh, høres ut som en bra start på jula, og etter værmeldingene jeg sjekket ser det ut til å fortsette slik. Deilig! Jeg må si jeg savner det litt. Det er ikke sjeldent ordet snø blir pratet om her.

  SvarSlett
 5. vi reiser til dubai imorra (fredag), så i år når det for første gang på lenge ser u t til å bli en hvit jul, så velger vi å reise til varmere strøk.. men det skal bli deilig å kjenne varme og sol, så da feire vi jul i varme begge to;)
  blir der bare en uke, så tilbake neste lørdag..

  du må ha en kjempe fin jul :D kos deg masse

  SvarSlett
 6. Haha, den er jo litt kjip da. Jeg synes også at det er litt dårlig timing at hvit jul kommer akkurat i år, men krysser fingra for neste år også! ;)
  God tur og jul!

  SvarSlett