lørdag 5. desember 2009

God helg

En lørdag med MASSE avslapping er snart over.. Jeg har sett på One Tree Hill, prata med noen av jentene her og spist. Pretty much my day :) + at kleenex boksen stadig minker på snytepapir. Hehe. Har vært litt syk de siste dagene, særlig torsdag. Men det er vel på bedringens vei nå, bare ei irriterende nese og hoste nå. Irriterende å være syk, er ikke noe jeg er så ofte. Men det har også medført avslapping i hvert ledige øyeblikk, noe som er deilig.

Nå skal vi på Youth Group som Joel leder. Siste gangen før sommerferien, så vi skal kle oss fint og gå på Hungry Jacks og spise, kanskje en tur til Baskin Robbins (GOD is) i Airlie også :P Deilig å komme seg litt ut etter en lang dag i sofaen og ved kjøkkenbordet.

I morgen kveld skal vi på "Carols by the Beach" på stranda i Airlie. Det er et stort arrangement her med 1000-2000 "publikum". Det er mange innslag, mange julesanger og kos. Vi skal fremføre The true meaning of Christmas. Det ble et slags skuespill, der jeg skal ha en snakkende rolle som mor til ungen som er hovedpersonen. Blir litt skummelt å skulle gjøre det for så mange mennesker, også på engelsk, men får krysse fingra!

Nå må jeg løpe og få skifta bort fra standardplaggene: umbro shorts og ei t-skjorte.

GOD HELG

7 kommentarer:

 1. Det er godt å høre Maria! :D Håper det gikk bra i går da!!

  GOD HELG!

  SvarSlett
 2. Hei.Sekretæren er hjemme igjen..
  Håper det går fremover for deg, Maria.
  I deg er pepperkake-huset kommet opp.I år var Martine helt alene om å plassere figurene, og dermed iggen krangling med storesøster om plassering ;) he he.
  Men, tror nesten hun savner litt krangling?? ;)
  Til fred kommer karo hjem på juleferie.Det blir veldig koselig.
  Kos deg videre, Maria.
  Klem fra mamma.

  SvarSlett
 3. hei maria
  det ser ut som du stortrives der nede, det virker som du opplever kjempe masse.. håper det var en bra kveld iggår.. så rart å være i desember når det er sol og varme.. er bare kjedelig vær her i grimtad.. men om to uker reiser vi til dubai.. så sol og varme på oss og i jula :):)
  klem juliane

  SvarSlett
 4. Maria,
  Inger tenker at du er fin,
  trist at du er så langt borte
  men det hjelper litt at du er min
  og at du koser deg i varmen uten skjorte
  Sommer og jul i desember er rart
  nesten like rart som å sloss med moppen
  heldigvis er ikke min kropp liten og sart
  for av deg må jeg le med hele kroppen

  Tidenes dårligste dikt, men det var den gode tanken som teller
  du er forresten også god
  <3

  SvarSlett
 5. javel. nå har jeg fått meg egen data, så nå er det lettere å følge med på bloggen din. det er helt kanon. håper det gikk bra på søndag. vi prates på telefon en av de nærmeste dagene da?

  SvarSlett
 6. INGER, du er en stor poet!! Det diktet var jo bra!! Særlig de 4 siste linjene.. Så lenge du får meg til å le er vel målet nådd? :P

  Egen data er topp! Jeg ringer deg i morgen tidlig, altså tirsdag kveld. :)

  Bare minn Martine på neste år. Jeg skal komme sterkere tilbake ;)

  SvarSlett
 7. Ja, til neste år blir det livat igjen!! he he.
  Gleder oss til det!
  Mams.

  SvarSlett