tirsdag 1. desember 2009

Happy Summer Christmas!

Første desember.
Det er rart.
Det er varmt.
Irriterende og innpåslitne insekt begynner å vise sin sanne side.
Luftfuktigheten sniker seg stadig opp.
Aircondition tas mer og mer i bruk.
Det er for varmt til å være i sola.
Det er for varmt til å sove i soveposen.
Det er for kaldt til å sove med kun sengetøy.
Det går mot sommer.
Det går mot jul.
Det er desember.
Det er rart.

MEN det er gøy med en ny opplevelse av en av mine favorittmåneder (etter sommermånedene). Og nå får jeg jo på en måte to fluer i en smekk i forhold til det. Jeg nyter at Gud hadde kreativitet da han skapte verden og oss.

Jeg elsker sommer og jeg elsker jul. Så jeg er glad! GLAD!

Men det er fremdeles rart :)


7 kommentarer:

 1. He he. Bra skildring, Maria.
  Men du har jo opplevd det før på Hawaii. Det er jo litt herlig ogaå..
  Men jeg er nå glad for 4 årstider,jeg da.
  Lager man små-kaker og slike ting som vi gjør, til jul i Australia? Nå er vel ikke den byen du bor i representativ for hvordan de ellers lever i Austr..
  Jeg er så glad for at du er lykkelig! Det er mange som kan slite veldig når de tar en DTS, for en "roter" og graver ganske mye i hjerte og sjel..
  Kos deg videre,vennen.Du er med oss hele tiden :)
  Klem fra mamma.

  SvarSlett
 2. Ja, stemmer det med Hawaii, så det er jo mye det samme. Men det er en mer ubehagelig type varme her (men skal ikke klage) og så er jo ikke familien her, så da blir det litt rart. Men gøy!! Nei, de har ikke så mye småkaker og sånn tror jeg.. Snakker jo mest med amerikanere og tyskere, og de har ikke så mye som oss. Men særlig i Tyskland har de litt. Vi skal bake noen tror jeg. Må jo det. Lisa vil i hvert fall, og jeg spiser gjerne :) Send (enkle) oppskrifter forresten!

  SvarSlett
 3. Koselig å se at du har det fint.Tenk at du er helt på andre siden av jorda, og er en budbærer fra det kalde nord!
  Så bra at du tar Hans gode budskap på alvor,og gjør en veldig viktig jobb som et Jesu vitne.
  Er stolt av å ha slike barnebarn :)
  Ha det veldig godt, Maria.
  Kyss og klem fra bestefar.

  SvarSlett
 4. Pappa (44,99 år!)2. desember 2009 kl. 15:45

  Det holder vel med klemmer, bestefar!!

  SvarSlett
 5. Tusen takk Bestefar, det varmet :)
  KYSS og klem tilbake! (Til gamlingen i Grimstad også, hehe ;)

  SvarSlett
 6. Bestefar og bestemor (samt sekretær)3. desember 2009 kl. 01:29

  hei igjen. Jeg er ansatt som sekretær hos bestemor og bestefar.Sitter nå inne på det fine og ryddige tegnekontoret.Jeg noter nå hva de sier:Bestemor og bestefar "prater i munnen på hverandre" om godjenta Maria, som vi er så stolt av!!
  Vær nå forsiktig så du ikke går deg vill i bushen (no worry, sier nå jeg. du går jo ikke ut av veikanten, tenker jeg)..(mamma altså)
  her våknet vi til snø i dag. Det blåser og er surt, og det ble ikke noe av vedhogsten til pensjonistene i dag.Jeg sitter ved tegnemaskinen, og planlegger det nye huset til Elisabeth i hagen vår.Vi fyrer i ovnen og har det veldig godt.
  Ha noen gode dager i sydhavet sammen med dine fine venner.

  Hilsen fra Bestemor og Bestefar.

  SvarSlett
 7. Hehe, jeg kan se dette for meg! (Er kontoret ryddig??) Og jeg tipper det er bestefar som tror at jeg løper ut i bushen, noe jeg kan forsikre meg om at jeg ikke gjør. Når jeg går nedover innkjørselen vår prøver jeg å gå i midten av veien for å unngå små overraskelser i veikanten. Men jeg har faktisk sett slanger! En død i veien og en som kikket opp fra sprinkler i veikanten i nabolaget der baselederne bor. Tror ikke det var av den veldig giftige sorten, i hvert fall ikke den levende, men det er jo en slange uansett!

  Snø høres jo litt koselig ut, ekte desemberhygge. -Uten sur vind da. Men er det ikke nesten like godt å slippe vedhogst for dere, og heller slappe av inne?! Jeg gleder meg til vedfyring i stua deres igjen, det er så koselig!! Lykke til med hustegninger, jeg gleder meg til å se resultatet.

  Jeg har vært litt syk i et par dager, men nå er det bare rennende nese og litt sår hals som henger igjen. Så det går rett vei :)

  Klem Maria

  SvarSlett