torsdag 17. desember 2009

Great Barrier Reef

Nå har vi bestilt.
Lørdag reiser Sandra, Lisa og jeg til Great Barrier Reef med Cruise Whitsunday kl 08.00. Må begynne å labbe til bussen (har jo ingen bil her inne..) før kl 7. Festlig.
MEN det ødelegger ikke gleden.

Vi skal til GREAT BARRIER REEF en hel dag med bading, snorkling og DYKKING. Aiai, jeg er modig..!

Verdens mest fantastiske undervannsverden - JEG ER KLAR

:)

9 kommentarer:

 1. Ooh så gøy!!
  Jeg dykket i Malaysia, og det er bare helt vilt!!! Det er en helt annen verden der nede. Men innrømmer at det var litt tøft i starten. Det var vanskelig å skulle stole på at utstyret holdt. Så litt panisk opp og ned i begynnelsen. Men jeg hadde en god dykkelærer som holdt meg i hånden på hele turen, så det var trygt. Men det er bare helt vannvittig flott!!Fisk i absolutt alle farger :) Men jeg ble "sjøsyk" da jeg kom opp til overflaten. Husk å gå seint opp ;).... Oj oj kos dere.

  Her er det 8minus i dag.Snø. Brrr... Jeg har fri. Rydder opp etter jeg hadde dine foreldre på turkey i går. Forventer at Kristin forteller hvor fortreffelig godt den smakte senere på denne bloggen!!

  Nå reiser jeg heldigvis om bare 11 dager. Snakka m Adam i går. Og han har begynt å vaske i huset til jeg kommer :) Og blomstene i hagen hans holder på å springe ut. Så han er storfornøyd. Han synes det er så bra at du er på bibelskole. Han er veldig opptatt av hele familien. Hver gang vi snakker i tlf, nevner han alle med navn og spør hvordan de har det. Så ingen er glemt!

  Jaja. Nå er det snart håndballkamp på tv. Sånn er det m fri. Da kan man bare slenge hele dagen :)
  Ha en god dag, Maria. Og nyt varmen, solen og dykkingen.

  KLem LIS

  SvarSlett
 2. ååh.Lever du, Maria?
  Så du hai?? Var det mye finere enn Mexico? Du er heldig!Bra du gjør det, for du hadde angret deg om du hadde latt vær, når du kom hjem!
  I kveld har vi feiret Martine og Sigrids bursdag i misjonskirka.De var 24 jenter!!
  Og ja, tante Lis har kokkeanlegg. Nå er hun mester på kalkun! Det må bli en årlig tradisjon :)
  Jacob og Charlotte var der ogaå.Jacob var veldig fasinert av design julepynten til tante..
  Gøye å leke med;).. Skal bli gøy når hun får en skokk unger som kommer hjem med selvlaga pynt fra skolen he he.. Hva tror du, LIs?? Hvor skal du gjøre av den??;)
  Vi snakkes snart, vennen. Klem fra mamma.

  SvarSlett
 3. KOm igjen da, Maria.Fortell! Litt mas for å se at du er ok ;)..
  Leste nettopp at det var 125 arter med hai på revet... hm..
  Men du er vel ikke akkurat den første som dykker der.., så egentlig er jeg helt trygg!
  Men gleder meg til å høre:)

  SvarSlett
 4. Mine barn sender dorull-nisse pynten til bestemor i Afrika, vettu. En veldig grei ordning!! De blir nok strålende glad for den! Så får barna sitte i grind fram til de holder fingrene av design fatet!! Ingen kødder med Lene Bjerre ;)

  Ja, nå må du skrive litt om dykkinga da, Maria!

  SvarSlett
 5. JEG LEVER, JEG LEVER!!

  HAHA tante Elisabeth, right back at ya mom!

  Jaja, jeg skal gjerne fortelle! Jeg var utrolig slapp og daff i går og da jeg endelig hadde skrevet en lang kommentar gikk nettet av når jeg skulle publisere den. Så det ble ikke et nytt forsøk da... Hehe.

  Det beste av alt var faktisk opplevelsen av å svømme langt under overflaten og bare være fri og se på alle korallene. Det var ikke så fargerikt som man gjerne forestiller seg. Det var masse farger og men mest på ting innimellom. De sa at de dominerende fargene i GBR er blått og grønt, det varierer på havtype +++. Og det var ikke så mange fisk som det pleide å være. Men ikke misforstå, det var en utrolig bra opplevelse!!! En helt annen og fantastisk verden! Jeg kan lett gjøre det igjen. Så deilig med så "lyst" vann og de omgivelsene. Føler at det ikke er helt det samme i Norge.
  Vannet holdt 28 grader, som er nesten det varmeste det blir der ute. Det var en nyyydelig dag! Og havet var nesten helt flatt hele veien ut. Ahh.. GOD opplevelse!!! Jeg hadde angret som bare det hadde jeg ikke gjort det!

  Jeg gleder meg til neste år og at tradisjonen med middag holdes videre. Høres bra ut! Jeg kjenner det er litt rart å ikke ha noe familie rundt seg nå i jula, men det går i grunnen veldig bra. Det er en annerledes jul, og det gleder jeg meg over siden det er så mange "vanlige juler" igjen :) MEN snøen bør komme neste år også. Typisk at det er så flott akkurat i år. Jaja, jeg skal overhodet ikke klage.

  Jeg kommer nok med et innlegg fra Great Barrier Reef turen, men foreløpig er dagen rimelig full, så vi får se når jeg får tid.

  SvarSlett
 6. Selv med et så langt innlegg fikk jeg jo ikke kommentert alt sammen.

  Jeg må jo først si så søt Adam er!!
  Og jeg kan tenke meg det var en livat bursdag med alle fjortisene.. Fikk mail av pappa derfra, han virka ikke helt overbegeistra over filmvalget. Hehe.

  Haier ja.. Jeg så i hvert fall ikke noen :) Det er en del der ja, men de er ikke så store og ganske ufarlige. Er mest i surfeområder man må være obs (de tror surfebretter er seler). Den største fisken jeg så var en svær svart en på 1 meter lang og 40 cm høy tipper jeg. Ikke så skummel, har sett den forrige gangen vi snorkla også. Selv om dette ble en litt annen opplevelse da.

  Vi har forresten tatt noen bilder med undervannskamera, men vet ikke om det ble noe bra. De er til framkalling, så jeg venter med å publisere noe om GBR til jeg har sett de bildene også :)

  SvarSlett
 7. Åååh jeg får helt frysninger av å høre om bading og dykking. Tenk for en nytelse. Jeg sitter inne i leiligheten nå og fryser. Har speeda opp ovnen, men det hjelper liksom ikke... Så ja, jeg skulle gjerne vært i dine sko (sandaler) akkurat nå, Maria!!
  Jeg skal hjem en liten tur nå ,før jeg skal på jobb halv tre.
  Ha en god dag, Maria :)

  SvarSlett
 8. Høres gøy ut,Maria!! Så artig at du likte dykking! Hadde jeg egentlig ikke trodd.. Tenkte du var ei litt mere snorklejente ;)Men du er tøffere enn jeg tror!
  Og, Lis,det var en veldig god ide å gi dorull nissene til farmor i Afrika. Tullejente!!

  SvarSlett