søndag 27. desember 2009

Impact Summer

Det kan kanskje ta litt tid før det blir flere oppdateringer her. Det er fordi vi i morgen kjører i gang med Impact Summer. Det er en ny lokal outreach i 10 dager. Nå er målet å nå ut til backpackere. Vi har Chai teltet igjen, og inviterer de inn til å få Chai te, samtaler og musikk. Evangelisering er jo målet med outreachen. For å hjelpe til kommer MAD (Musikk, kunst, dans) DTS opp fra Brisbane (ca 40 stk). Så det blir mange nye å bli kjent med og jobbe med. Artig og energikrevende! Det blir også lange dager med litt evangeliseringsundervisning, sport og security, og seine netter i prater med folk. Sannsynligvis ikke hjemme før 2-3 tida hver natt. Så jeg tror jeg må be om litt energi ovenfra i denne varmen!

Men det blir spennende å ha outreach igjen, har mange gode minner fra Schoolies og vet at Gud har mye mer på lager. Så det blir bra! :)

Så hvis jeg ikke er innom her på en stund; GODT NYTTÅR folkens! Tenk på alle gleder vi har blitt velsignet med dette året, og hva du vil ha i fokus i året som kommer. Jeg anbefaler en spesiell en som alltid er der, og aller helst i sentrum av livet ditt :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar