fredag 1. januar 2010

GODT NYTTÅR

Javel alle sammen! Godt nyttår!

Jeg har vært inne i det nye året rimelig lenge i forhold til dere, og det ser ut til å bli et flott år. For min del besto markeringen av overgangen til et nytt tiår av å se på fyrverkeri. Men så var det er veldig bra fyrverkeri da! De sendte opp raketter rett bak teltet vårt, så vi måtte stenge teltet en halvtime rundt midnatt. Like greit, for da fikk vi alle gå utafor og se himmelen + alle klemmene som hører med. Jeg må si at det var rimelig bra å sitte der på gresset, se hele stranda og parken bortover full av folk, se opp på himmelen med fyrverkeri nesten rett over oss, ved siden av palmegreinene og foran fullmånen. I kort shorts og t-skjorte. Ikke galt. Rimelig bra i grunnen!

Outreachen går bra, men jeg merker at jeg blir veldig sliten av å skulle være i samtaler hver kveld. I kveld har jeg fri, og det nytes. Jeg er en av de ansvarlige for teltgulvet, og det innebærer stort sett å skulle prate med folk. Blir mye smalltalk, men også noen dype samtaler. Flere har blitt frelst denne uka!!! Det står jo at én sjel er verd mer enn hele jorden, så det gjør jo outreachen vår VELDIG verdt all jobb og ting som følger med. Ellers er jeg som alltid dårlig med nyttårsforsetter. Veldig mye av det man typisk har forsetter om sier jeg til meg selv at jeg skal gjøre og bli flink på når jeg kommer hjem. Det må utsettes litt ;) MAD dts'en har også inspirert meg veldig når det gjelder å lære seg gitar. Det SKAL jeg gjøre. Og jeg skulle gjerne ha danset litt mer, men føler det kanskje er litt mer "for seint". Men gitarspilling, der har du hva jeg gjør på fritida når jeg kommer hjem.

MEN, jeg har noe jeg ikke bare skal gjøre når jeg kommer hjem. Jeg gleder meg over at dette skal bli starten på et år, et nytt tiår og et liv der jeg har Gud i fokus. For et liv det blir når Han er i sentrum! :) Akkurat nå leser jeg "Making Jesus Lord" av Loren Cunningham. Folkens; LES DEN. Den er utfordrende og veldig, veldig bra. Han får fram ting på en veldig bra måte der man ikke sitter som spørsmåltegn om hva han skriver, men heller om hvordan man kan klare å ta det til seg i livet sitt. Det er viktig å reflektere over hva slags plass Jesus har i livet ditt. Og det er aldri for seint å åpne opp for Ham. Og det er ca det beste du kan gjøre! Boka handler mye om å gi rettigheter tilbake til Gud, noe jeg tror er et veldig viktig emne i dag, særlig i Vesten. Så en god utfordring folkens: tenk over dette og les boka.


Live underholdning av MAD-dts'en gjennom kvelden. Utrolig dyktige folk!For å gå på do må vi til hovedgata i Airlie Beach. Det er alltid full av festglade folk, særlig i går på nyttårsaften. Det er kanskje litt vanskelig å se, men dette er køen inn til en av de store barene her; Magnum. Den var allerede rimelig full, men det stoppet ikke alle folka i kø langt utpå gata.
En herlig kveld!


Meg, Sandra, Lisa og Deborah er klare for 2010.


En del av MAD DTS'en som er rimelig gira på å snart få se fyrverkerishow.


En liten snutt av fyrverkeriet i Airlie Beach

4 kommentarer:

 1. Hørtes ikke galt ut dette!!! Vi hadde litt mer tøy på oss og -25 grader. Helt topp det også

  SvarSlett
 2. For noen opplevelser Maria, gleder meg til du skal dele de live med meg når du kommer hjem! Stå på med gitar spillinga, jeg tenker å lære meg piano ordentlig, så jeg kan spille foran folk! Så da har vi snart et band :D

  Gøy å lese alt forresten, jeg henger litt etter, for jeg fant nettopp ut at du hadde blogg!

  Anna

  SvarSlett
 3. Hallo,kjære datter.

  Det ser ut til at du har hatt en fin feiring!!
  Jeg drømmer meg tilbake til sommer og varme.. Men det er jo vanvittig flott med den kulda vi har:)
  Jeg fant ut at du og Henrik hadde ca 60 gr.c i forskjell på nyttårsaften!! Slå den!!
  Pappa har spilt hockey hele jula.De driver veldig seriøst med egen side på nettet og greier.. I dag er han stiv og støl, for i går ble det nærmere 4 timer på isen!! De går forresten på rorevannet.I morgen regner jeg med at han kommer i avisen..som den ivrigste i Ghl.poko.no (Grimstad hockeyliga)
  I dag var jeg med mor og far og kjøpte bil. Det ble en "liten" Honda m automatgir.Den håper jeg blir bra for de.
  Nå må du bare fortsette å kose deg. Den boka du nevnte skal jeg få kjøpt meg:)
  Vi snakkes snart, vennen.

  Klem fra mams.

  SvarSlett
 4. Så gøy at du fant fram til den Anna! Og jeg gleder meg til bandet.. Bare gi meg LITT tid ;) Hehe. Jeg prøvde å spille litt gitar etter dette innlegget, men har aldri følt meg så dårlig - så jeg ga meg etter 10 min. Jeg står fast med "når jeg kommer hjem". Hehe.

  Jeg er inne på hockey nettsida nå. Herlig av pappa og gjengen..! De er spreke da. Jeg gleder meg til å se og kjøre bilen til bestisene. :)
  Jeg håper du finner boka!

  SvarSlett