søndag 17. januar 2010

The Beautiful Airlie Beach!

Today Airlie Beach absolutely stunned me! It's so beautiful! The ocean is more green than blue. All the sailboats out on the ocean. The palmtrees along the whole beach. It's a paradise!

Jeg har alltid syntes at Airlie Beach er flott, og jeg har mange ganger tenkt tanken at "åh, jeg må huske å suge inn synet, og virkelig sette pris på å være her akkurat nå, for dette er et fantastisk sted". Men i dag var det noe ekstra spesielt. Vannet var helt fantastisk, så klart inne ved stranda og så grønt utover til horisonten. Etter kirka hadde vi en lunsj, og Sandra, Lisa, Benellen, Amanda og jeg hadde noen avslappende timer ved lagunen. Jeg gikk en tur og kjøpte meg en smoothie (Rasberry Rage - SO good!) og satte meg ned på stranda. Jeg kunne bytte på å se bortover stranda med palmetrær og rolige måker, eller ut i horisonten på "Korallhavet". En herlig stund! :)

Ettermiddagen/kvelden gikk med til litt One Tree Hill med Lisa, en god gåtur med Sandra, Lisa og Apple (vår "adopterte" hund som stadig dukker opp utafor), bildesortering og bloggskriving. En flott dag!

Det første som møtte oss da vi gikk ut av bilen.Fish&Chips til lunsj.En del av gata i Airlie Beach som viser turisme preget downtown.Delirious på høret + lese Filipper-brevet i Bibelen = :-)Utsikt til stranda "Airlie Beach" fra den delen av lagunen der vi alltid er. Først i bildet til høyre er der Proserpine River (crocodile river) møter havet.

7 kommentarer:

 1. Hei Maria!
  Så flott og kjekt de har det. Dette blir ei oppleving for livet på alle måtar. Bra du sender bilde så vi får sjå korleis du har det. No har pappa akkurat reist, veldig kjekt å ha han har. Og svært så nyttig for meg, for han hjelpte meg med å kjøpe ny mobiltelefon. Og ikkje minst: lære meg å bruke den!!
  Så fekk eg kontonr ditt, og skal no sende på nettbanken. Halvparten er gave til deg på dagen din pluss litt støtte til turen, og den andre halvparten gir du til den som treng det best. Eg kjem til å prøve å ringe til deg på dagen.
  Får eg ikkje tak i deg, så veit du at vi ønskjer å gratulere deg så masse med dagen! Stor klem.

  SvarSlett
 2. Hei på deg.

  Det ser veldig deilig ut i Airlie Beach:)
  Der kommer jeg nok aldri.. Det er for langt å reise.., men heldige du, som er der:)
  Vi skal reise helt til Borteli i helga.Nå er det heldigvis ikke fullt så kaldt.Men fin snø er det fortsatt.
  I dag kom tante Poppu hjem fra Tanzania.Nå blir det bryllup til sommeren:)
  Vet ikke hvor ennå.
  Masse klemmer fra mamma.

  SvarSlett
 3. Gratulerer med ny telefon! Og så bra at du attpåtil kan bruke den ;) Godt min tekniske far kunne være til hjelp. Og tusen, tusen takk for det du overførte. Jeg ga halvparten+en gave jeg følte Gud utfordret meg med også, til Benellen i staben. Det er veldig behov blant staben også, som er veldig viktig for å i det hele tatt å kunne reise, så tusen takk for god støtte!

  Du vet aldri hvor du ender opp med å reise mamma, det har blitt bevist før ;) Høres deilig ut med litt kulde. Her er det SÅ varmt i de siste dagene nå. Det skulle visst være 36 g. i dag, men jeg tror det er mer, og legg til luftsfuktighet så føles det som langt over 40.. Men jeg skal ikke klage, det er deilig også! Og jeg får jo kulde snart, som blir en god forandring for et par måneders tid.

  WOW!! Bryllup!! Så gøy!! Jeg må finne ut dato før jeg søker på jobb.. Joho :) Krysser fingra for Tanzania ;) Hehe

  SvarSlett
 4. Ja, hun har jo lyst til å stå brud med bare "tåser". Det er vel Zanzibar som frister henne.., men tviler vel på om bestemor og bestefar "orker" å reise så langt..
  Og..har du råd til det?? ;)
  Vi får se hva de ender opp på. Jeg tror jeg uansett må være tilstede.
  Vi snakkes til søndag.
  Klem fra mamma.

  SvarSlett
 5. Som brudepike så burde jeg også være der vil jeg si. Og du trenger noen å holde i hånda på flyet, så jeg er villig til det, med litt økonomisk støtte tilbake ;)

  SvarSlett
 6. He he.
  Så du mener jeg trenger reisefølge ;)?
  Aner meg at du kjenner din mor... Vi får se hva hun tanta di finner på. Tror jeg stresser henne litt med at hun må få bestemt seg hvor det skal være pga flypriser/ferieplanlegging osv... ;)
  Nå reiser vi til fjells, selv om skiforholdene er like finr her.., men uansett gøy å være på hyttetur.Jeg og paps alene igjen..
  Gleder meg til å prate med deg til søndag.Håper det passer at vi ringer søndag kveld (din tid).
  Masse klemmer fra mamma.

  SvarSlett
 7. Jeg kjenner deg heldigvis etter 20 år :)
  Du får stresse ho litt mer, for jeg skal søke på jobb nå og vil gjerne vite akkurat når jeg må ønske meg fri (før de lager turnus, veldig stress hvis ikke). Så mas litt til!
  Herlig med tur! Jeg ser fremdeles for meg pappa lage orgeltramp og snøhvite fjell og vidder. Herlig herlig! Jeg er med til neste år, Gud skal toppe årets vinter da ;) Hehe.
  Gleder meg til å prate med dere også! Søndag kveld er veldig bra tror jeg, for vi er i kirka fra 9 søndag morgen, og vet ikke helt hva vi gjøre. Så topp det! :) Stor klem!!

  SvarSlett