onsdag 27. januar 2010

Happy Australia Day!

26. januar er Australias nasjonaldag, og selv om ingen nasjonaldagsfeiring kan måles med den i Norge, så var det gøy å feire litt. Det begynte med litt shopping på Centro shoppingsenter, der bl.a. jeg og Lisa kjøpte like, lekre, svarte fritids/joggesko til turen vi snart skal på.
Litt for seine, i god YWAM-stil, kom vi til et ektepar i menigheten som inviterte folk til lunsj. -Det vil si grillmiddag. Ettermiddagen gikk med til avlapping på terassen, se på folk bade i badebassenget, se litt på cricket og spise god, australsk dessert. Gøy å feire sammen med australere på den måten de gjør det!Vi venter på at troppene samles på Centro "Shoppingsenter".Lisa og jeg har pynter oss på det australske viset på vei til Proserpine.


Cricket er stort i Australia, og sommertid er høysesong for å se/spille det. Noen kamper varer i FEM dager. Denne varte 1 dag. Og det holder lenge. Gøy å se på for en halvtime, så er det virkelig nok - ikke veldig mye action :P


Jeg glir rett inn jo! Det er jo i hvert fall de riktige fargene; rødt, hvitt og blått.
Et bord med gode, australske desserter.Vi var vel de to mest australsk pynta: Maria fra Norge og Sara fra Sør-Afrika. God kombinasjon + bra at noen virkelig vil feire sitt "nye land".


Bassenget var populært i løpet av dagen.


Ikke veldig bra bilde, men viser litt fra der vi satt.

HAPPY AUSTRALIA DAY!

4 kommentarer:

 1. Hei.
  Så fint dere har pyntet dere!!:)
  Ser deilig ut å gå i shorts og t-shirt.Men nå er det snart på med bukser for dere også...
  Nå er det tid for å stryke bunadskjorter til barnedåpen.Pappa er jo stolt som en hane som skal være fadder til skjønnheten:)..Det blir koselig. Festen skal være på tinnkjønn skole, hvis det er riktig navn.I nærheten av der Henrik bor.
  Snakkes snart Kaisemor.(he he Det var lenge siden jeg har kalt deg Kaisa..Det sa vi mye før.. Husker du?)
  Klem fra mamma.

  SvarSlett
 2. Jeg nyter klesstilen enn så lenge, utenom at den ikke er veldig myggblokkerende - sitter her og klør på legger, tær og armer. Jaja, noe må det jo være ;)
  Så koselig det blir med barnedåp! Pappa er herlig! Tinnkjønn skole har jeg kjørt forbi noen ganger ja, den er rett nedenfor.
  Jeg glemmer da aldri det navnet, og det må ikke du heller. Det er noe spesielt med det og deg :)

  SvarSlett
 3. Følte bare litt for å rette litt på navnet til min kjære ungdomsskole :) Var nesten korrekt da, men staves Tinntjønn! Gøy å lese om opplevelsene dine Maria. Gleder meg til å høre om dem face to face også! ;)

  SvarSlett
 4. Haha, takk for det Siri! Ikke alltid like lett ;)
  Jeg gleder meg til å fortelle mer face to face også! Og du har jo like mye å fortelle selv - jeg gleder meg! Kan bli samtaleemne for mange måneder det året her, skal vi dekke alt ;) Hehe.

  SvarSlett