lørdag 23. januar 2010

Tlf og padder

Vil bare minne om mitt telefonnr hit. Dere kan nå meg her fram til 3./4. februar og i begynnelsen av april. Koselig med telefon! :)

61 7 4948 3007, legg til 00 på begynnelsen for å komme ut av Norge.

I dag er en deilig dag her, med sol sky og regn. Jeg har hatt en god times gåtur til et veldig flott nabolag litt lengre innover langs åssida her. Jeg gikk opp en superbratt vei - jeg tar meg selv flere ganger i å se på veier og innkjørsler og tenke; "HVA gjør de når snøen kommer?", men så kommer jeg på at det er jo ikke akkurat snøfare her. Noensinne. Men i hvert fall, på toppen av bakken hadde jeg en nydelig utsikt til vår vei, Centro (kjøpesenterområdet vi handler), Cannonvale og mye turkis-blått hav.
Og for dere som lurer på hvordan døde padder lukter, så kan dere komme og ta en labbetur med meg utover Orchid Road her. Det er ca 15 døde (overkjørte) padder i bare vår innkjørsel. Når vi kjører innover Orchid Road på kvelden prøver vi alltid å sikk sakk kjøre for å treffe FLEST mulig av de. Ikke veldig gøy når man er på gåtur dagen etterpå og 30 fluer buzzer opp fra padda når du ikke har oppdaget padda og går litt for nærme. Men paddene er ikke opprinnelig fra Australia, og de er giftige og forgifter australske dyr som prøver å spise de (som slanger). Ikke at jeg synes det er veldig trist at slanger dør da.. Men ja. Det kan være litt vittig å gå forbi noen av paddene også, for de ligger i de merkeligste stillinger. Noen ganger armene i kors, et kne tilfeldig stående opp, tunga (og innvoller) ut av munnen, osv. Må ta med meg kamera på gåtur snart..!

I går så vi en film basert på en sann historie i Sør Afrika. Den heter "Faith like Potatoes", og anbefales. Bra historie hvordan tro kan snu både livet dyrkingen til bonden og samfunnet.

Ellers, ha en strålende helg folkens!

5 kommentarer:

 1. Happy Birthday to You
  Happy Birthday to You
  Happy Birthday Dear Maria
  Happy Birthday to You.

  Hehe... Der fikk du engelsken Maria :)

  SvarSlett
 2. Hei MAria!
  Gratulerer med dagen i Australia. Heldig som feirer i utlandet. I år må jeg være i Norge på min bursdag. Liker det ikke!! Når man er blitt så gammel som jeg, er det ikke så moro lenger..... Men jeg har det jo veldig bra for tiden. Du er jo informert, skjønte jeg! Men jeg LENGTER....Må bare be om ventetiden skal gå fint og fort!!

  HVa planlegger du videre da? Blir du stab et sted i verden? Eller skal du komme hjem?

  Uansett. Ha en kjempefin bursdag. KOs deg, nyt varmen.
  KLem ELisabeth

  SvarSlett
 3. gratulerer kjempe masse med dagen maria, håper du har hatt en flott dag, med kanskje litt kaker og gaver.. uansett så må det bare være så deili å feire burstaen sin på et så flott sted som du er.. ønsker deg alt godt videre:)
  en go bursta klem fra juliane

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye med de 20, lille gullungen vår. Gaven kommer i nettbanken i år; ikke så spennende, men aksepteres sikkert likevel ;-)

  SvarSlett
 5. Ventetiden flyr plutselig skal du se. SÅ spennende!!
  Planen er å studere i Stavanger. Det blir sannsynligvis lektor med engelsk og historie. Jeg ser ikke bortifra at jeg en dag er stab ute i verden, men nå skal jeg hjem å få litt mer inn i hodet først ;)

  Takk for det Juliane! Kake ble det lite av, men is funker godt i varmen :)

  Gullungen er godt fornøyd med det, tusen takk! Håper vi sjekker posten snart og ser om noe har kommet, gleder meg til det.

  Klem fra den voksne piken!

  SvarSlett