torsdag 7. januar 2010

Javel!

Nå er outreachen over og det er igrunnen veldig deilig.. De to siste kveldene i teltet (lørdag og søndag) var veldig bra for min del. Det er så deilig når man merker forskjell på hvordan samtalene går fordi man går dit Gud sier man skal gå og blir veiledet av Ham i samtaler. Det er herlig! :) Jeg ble ledet i flere samtaler med folk fra Skandinavia - og jeg har lengtet etter å prate med folk litt hjemmefra så det var topp. Jeg hadde en god samtale med en fra Estland. Han ville tro på noe, men visste ikke hva. Han og kjæresten hadde et godt møte med noen kristne i Malaysia på veien ned hit, og han følte det var en mening med at vi to snakket sammen den kvelden. Det blir jeg gira av! Jeg fikk virkelig følelsen av at Gud skal gi han/de flere opplevelser med Ham, slik gutten lengtet etter. På slutten fikk jeg be for ham. Åh, det er herlig å få ta del i Guds arbeid med å vise seg for folk!

Lisa og Sandra ble litt solbrente etter vi hadde security ved teltet. De mente at yoghurt hjelper, så jeg ble smøremesteren.
Jeg og Lisa fikk uventet fri en kveld fra Impact Summer. Så det ble vår første drive through hos Hungry Jack's og HAPPY FACES ved bordet. Tror aldri det har smakt så godt..
Veldig typisk situasjon der Lisa er litt vittig og gjør som på bildet her, mens Joel snur seg litt halvveis overseende bort. :)
Her har Lisa akkurat tegnet en "I <3 Jesus" tatovering på Joels arm, som hjelp til samtalestart i gateevangelisering.(Joel visket det diskre bort etter noen minutter)Sandra, jeg og Amanda sitter ved lagunen og venter på middag.

I dag hadde vi en jobbedag der vi gjorde litt arbeid hos the Humphreys (baselederne) og på en eiendom (til noen fra menigheten) der noen fra MAD DTS'en fikk bo. Jeg var på det siste stedet og ryddet i et creek som snart blir overfylt av regn. Vi kappet et par trær, bærte de + masse kvister og greiner som allerede var spredt utover til Joels bil. Jeg og Audrey byttet på å kjøre til og fra "dumpeplassen". Første gang jeg har kjørt automatgir! :)Deler av det vi skulle rydde bort. Omgivelsene gjorde jobben litt lettere, det er ikke hver dag man jobber i regnskog.Slikt et arbeid er ikke for late kvinner!Gøy å få kjøre Joels bil som i tillegg er automatgir :PEtter et outreachmøte i dag har vi fri fram til ny uke begynner på mandag. Da skal vi ha undervisning i relationships fra videoer. MAD DTS'en har hatt det samme og mange mente det var den beste uka (til tross for at det er fra video). Han som taler er visst veldig flink, men jeg har glemt navnet akkurat nå.
På lørdag har ei fra kirka tilbutt å ta oss med til en liten "by" 40 min nord; Bowen. Mest for å komme oss litt ut av Airlie og få se noe mer. I følge Joel er det et "høl" (dump), men jeg gleder meg! Det er visst en veldig fin strand der. Og det er også der deler av filmen "Australia" er spilt inn (byscenene i hvert fall). Så det blir gøy hvis vi får kommet oss opp dit.
Ellers regner det mer og mer nå. Men akkurat nå er det en veldig deilig lyd å sitte og høre på. Det eneste som er kjipt er at klesvasken bruker laaang tid på å tørke!

3 kommentarer:

 1. Hei vennen.
  Deilig med noen dager fri nå, tenker jeg!.. Hvis dere har muligheter til å kjøpe med dere undervisning, el laste ned noe, anbefaler jeg at du gjør det. Det angrer jeg veldig på at vi ikke gjorde på Hawaii.. Prøv å få tak i litt til meg også om det er noe bra :) Det kan du få veldig glede av siden.
  Gøy at du legger ut litt bilder. Er det Joe eller Lisa som har dårlig humor? ;)- i tilfelle begge, er det jo glimrende at du er der med din fantastiske humor;)))) He he.
  Har dere fått avreisedato til outreachen?
  Vi hadde egentlig tenkt oss på hytta til helga, men det blir for kaldt.. Til lørdag melder de -25grader Brrrr. Og da er det sikkert -10 inne.Dobbel Brrrrr..
  Men det er flott med sånt vær. Heller det enn sånn det pleier å være.
  Kos deg videre, jenta mi, så snakkes vi snart igjen.

  SvarSlett
 2. Heia!
  Det er helt fantastisk med fri! I kveld så vi på "Den unge Jane Austen" som jeg fikk i posten av Søgne-Bergstøl. Det var så gøy å få og sitte her med skikkelig jentekveld og regn ute.

  Jeg vet ikke helt om vi kan få noe undervisning, de har ikke snakket noe om det. Er jo ikke like stort som på Hawaii, og tror ikke det er noe de har fokusert på.

  Vel.. Begge to har egentlig ganske god humor. Joels er typisk australsk: sarkastisk. Lisas vet jeg ikke helt hva er. Kanskje udefinerbar slik som min. Min er litt for god til å sette ord på den. Men med engelsk og vitsing er det ikke alltid lett, så jeg skal vel ikke skryte på meg å være en humorkonge her. Men jeg ler i det minste av andre! Hehe :)

  Huff, det er så kaldt hjemme nå for tida! Jeg kjenner jeg liker det sånn det er her. Men i følge Joel kommer regnet for godt i morgen. Jeg har litt blandede følelser om det enda, men det er jo koselig da. Og deilig med litt mindre klamt vær.
  Vi har ikke fått avreisedato, men det blir nok rundt 6. feb. Spennende!
  Håper på å få snakkes snart..
  Klem!

  SvarSlett
 3. saa hyggelig at Mariaen min har det bra! Du sloss vel ikke tilfeldigvis med noen kvister og fikk et kutt i pannen som du maatte dekke med et SVAERT plaser?? Nei, det var da enda godt... :p
  Jeg tenker at vaaren alltid gaar saa fort, aa det er fint, for da er det ikke saa lenge til jeg kan ha overnattingsbesok av deg. Det er fint aa tenke paa det!

  SvarSlett